Koulutusalan verkko-oppimateriaalit

Verkko-oppimateriaalit

Ravitsemispalveluissa toimiminen

Palvelualan asiakaspalvelu
     Asiakapalvelu ja myyntityö

Asiakaspalvelija on yrityksen käyntikortti
     Asiakaspalvelu

Ruoanvalmistusmenetelmät
     Miten ammattilaiset tekevät ruokaa

Raaka-ainetuntemus
     Kasvikset
     Liha
     Vilja


Ruoanvalistuksen perusteet
 

Aamiaistarjoilun järjestäminen

Terveellinen ravinto
     Ruokatieto
     Terveellinen ateria
     Ravitsemuspassi


Sosiaalinen media ja sähköiset tiedotuskanavat


Maksutavat ja kassatoiminnot

Ergonomia ja työturvallisuus
     Ergonomia

Elintarvikehygienia
     Keittiöhygienia
     Hygienia ja työturvallisuus

Lounasruokien valmitus

Lounasruokien ja leivonnaisten valmistus

Ruokalajitietous

Ruokalistasuunnittelu
     Kestävä ruokalista


Varastointi

Työ- ja asiakastiloista huolehtiminen

Keittiön koneet ja laitteet

Valmistusprosessi ja ajoitus
      Valmistusprosessien videot
     
Reseptiohjelman käyttö

Ravitsemissuositukset ja erityisruokavaliot
     Ravitsemissuositukset
     Keliakia
     Allergiat
     Diabetes
     Sydän- ja verisuonitaudit


Omavalvonta
     Ruokavirasto

Annosruokien valmistus

Annoskorttien suunnittelu ja hinnoittelu
     Hinnoittelu


Gastronomia

Asiakapalvelu ja myynti

Alkoholijuomien anniskelu

Annosruokien ja juomien tarjoilu

Ruoka- ja tapakulttuuri

Tilaus- ja juhlaruokien valmistus

Tilausmääräys ja asiakaskontaktit
Tilaus- ja juhlaruokien suunnittelu
Tarjoilutavat ja tuotteiden esillelaitto
Kannattavuus


Ravitsemispalveluisen tuotteistaminen


Tuotekehitys


Suurkeittiön ruokatuotanto


Kahvilapalvelut

     Barista


Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti